Over ons

Profiel

Sinds 2000 verricht Coadit financieel-/administratieve diensten voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. U kunt ons zien als een administratie- en advieskantoor "nieuwe stijl". Coadit brengt namelijk een nieuwe formule gebaseerd op online systemen al dan niet in combinatie met een parttime controller voor financieel advies. Met deze innovatieve dienstverlening werd begin 2003 de titel “Jong MKB-er van het jaar” behaald en stond Coadit in 2008 in de BIZZ MKB innovatie Top100.

Coadit levert haar diensten aan starters en (middel-)grote bedrijven in diverse branches, met name in de profit sector. Tot de klantenkring behoren zowel productiebedrijven als dienstverleners. De meeste ondernemers doen vooral zaken met Coadit om een beter financieel inzicht in hun onderneming te krijgen tegen kosten die sterk concurreren met andere aanbieders als accountants en administratiekantoren.

Missie

Datgene wat bij grote bedrijven zo normaal is op haar vakgebied, brengt Coadit naar het midden- en kleinbedrijf

In het grootbedrijf is het al heel normaal: de controller die als financieel klankbord de directie bijstaat. Daarnaast hebben grote bedrijven een eigen computernetwerk met daarop financiële software, die door hun medewerkers vanuit meerdere locaties kan worden gebruikt. Coadit maakte met haar concept de vertaalslag naar het MKB.

Visie

Het ideaalbeeld van Coadit is een klant die naar wens te allen tijde geïnformeerd wordt over de financiële stand van zaken in zijn of haar bedrijf en die naar behoefte geadviseerd wordt over het te volgen financiële beleid. Daarbij zal Coadit altijd vanuit de financiële discipline kunnen adviseren over meerdere aspecten van het ondernemerschap.

Kernwaarden

Om het verwezenlijken van de visie van Coadit te ondersteunen heeft zij drie kernwaarden geformuleerd. Proactief, klantgericht en innovatief. Geen loze kreten of beloften en dat kunnen onze huidige klanten u verzekeren.

29
jun
Zo blijft u op koers!
U bent op vakantie (geweest) maar uw bedrijf laat u niet los. Sterker nog, u hoofd raakt lekker leeg en daardoor komt ruimte voor nieuwe plannen.
Lees verder ››

Veelgestelde vragen

Er worden ons veel vragen gesteld. Een overzicht van deze vragen met daarbij de antwoorden hebben wij voor u in onze website verwerkt.

Bekijk alle vragen ››

“Stuurt u nog steeds op de bankrekening van uw bedrijf?”

Copyright © Coadit 2024   |   Webdesign & CMS : BIG FAT Internet