Uw administratie onze zorg

U wilt graag ondernemen, dat snappen wij. Maar wij vinden ook dat uw administratie in orde moet zijn zodat deze u het benodigde financieel inzicht geeft. Daarom zien wij uw administratie als onze zorg. Middels online toepassingen automatiseren we zover mogelijk uw administratie. En we beperken ons niet tot het aanbieden van de tools, maar helpen ook bij het implementeren ervan, kijken over de schouder mee en geven indien nodig advies. Wij snappen wat u beweegt, om de simpele reden dat we zelf ondernemer zijn.

Wij hebben het u makkelijk gemaakt om een keus te maken uit de mogelijkheden die wij bieden. Die mogelijkheden hangen namelijk samen met de omvang van uw bedrijf:

  • Heeft u < 5 medewerkers in dienst klik dan hier.
  • Heeft u > 5 medewerkers in dienst heeft klik dan hier.

De grens van 5 medewerkers is niet altijd maatgevend maar groeit uw bedrijf dan passen wij onze dienstverlening daarop aan. En natuurlijk leert de ervaring ons welke dienstverlening bij welke fase van uw bedrijf past. 

29
jun
Zo blijft u op koers!
U bent op vakantie (geweest) maar uw bedrijf laat u niet los. Sterker nog, u hoofd raakt lekker leeg en daardoor komt ruimte voor nieuwe plannen.
Lees verder ››

Veelgestelde vragen

Er worden ons veel vragen gesteld. Een overzicht van deze vragen met daarbij de antwoorden hebben wij voor u in onze website verwerkt.

Bekijk alle vragen ››

“Stuurt u nog steeds op de bankrekening van uw bedrijf?”

Copyright © Coadit 2024   |   Webdesign & CMS : BIG FAT Internet