Voor bedrijven > 5 medewerkers

In de top drie van de oorzaken voor een faillissement staat “onvoldoende financieel inzicht”. Met onze parttime controller voorkomt u dat u tot deze categorie afvallers gaat behoren. Komen opmerkingen als “Mijn bedrijf ontwikkelt zich snel, maar ik stuur nog steeds op de bankrekening” of “Er waren tijden dat ik méér verdiende dan nu met al mijn personeel” u bekend voor, dan zit uw onderneming ongetwijfeld in een groeifase. Wij bieden u een dienstverlening die, onafhankelijk van de branche, de oplossing levert voor uw onderneming.

Wat kunt u van onze parttime controller verwachten?

Onze parttime controller zorgt er samen met u (en/of uw administratief personeel) voor, dat uw financiële en administratieve organisatie geprofessionaliseerd en geoptimaliseerd wordt. Vervolgens kunt u op basis van deze professionele administratie geïnformeerd worden over het financiële reilen en zeilen van uw bedrijf. Natuurlijk stellen wij ook de jaarrekening voor u op en verzorgen wij de fiscale aangiftes BTW, IB (inkomstenbelasting) en indien van toepassing VPB (vennootschapsbelasting). U heeft hiervoor niet nog eens een accountant nodig. Coadit adviseert niet alleen maar voert ook uit. Als uw parttime controller houden wij, samen met u, uw bedrijf op koers. Daarbij is een kritische financiële blik nodig. Een financieel geweten dat de vinger op de zere plek durft te leggen.

Ervaringen met Parttimecontrolling

Hieronder vindt u een aantal vragen van ondernemers voordat zij gingen werken met Parttimecontrolling en die duidelijk maken wat een parttime controller ook voor ú kan betekenen:

  • "De bank wil graag cijfers zien, maar ik weet niet goed wat ik moet aanleveren en waar ik op moet letten”.
  • "Mijn boekhouder boekt alles perfect, maar schiet tekort als het gaat om managementinformatie”.
  • "Ik heb het gevoel dat de administratie niet efficiënt gevoerd wordt, maar kan dat niet goed beoordelen”.
  • "Ik loop met investeringsplannen in mijn hoofd, maar overzie niet wat de financiële gevolgen zijn”.
  • "Graag zou ik eens willen weten welke producten of diensten nu echt voor de winst zorgen”.
  • "Nu ik groei moet er meer structuur komen maar ik weet niet goed hoe dat moet”.
  • "Ik heb wel een accountant, maar die geeft niet het advies wat ik nodig heb voor de groei van mijn bedrijf”.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Aangezien we altijd kijken naar uw specifieke behoefte kunnen we hier uiteraard geen bedragen noemen. Bent u geïnteresseerd neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn er van overtuigd dat we u een concurrerend aanbod kunnen doen vergeleken met andere financieel-/administratieve dienstverleners.

29
jun
Zo blijft u op koers!
U bent op vakantie (geweest) maar uw bedrijf laat u niet los. Sterker nog, u hoofd raakt lekker leeg en daardoor komt ruimte voor nieuwe plannen.
Lees verder ››

Veelgestelde vragen

Er worden ons veel vragen gesteld. Een overzicht van deze vragen met daarbij de antwoorden hebben wij voor u in onze website verwerkt.

Bekijk alle vragen ››

“Stuurt u nog steeds op de bankrekening van uw bedrijf?”

Copyright © Coadit 2024   |   Webdesign & CMS : BIG FAT Internet