Voor bedrijven < 5 medewerkers

Coadit combineert gemak van financieel inzicht met de mogelijkheid om kosten te besparen. Centraal bij onze dienstverlening staat een palet van online systemen die wij voor u inzetten. Onze moderne tools maken het bijvoorbeeld mogelijk om zelf te factureren, te administreren en om ’s nachts automatisch direct in uw administratie de bankmutaties te ontvangen. Wij bieden u daarbij ondersteuning op afstand, kunnen direct meekijken in uw administratie, maken correcties en geven u advies over verregaande automatisering van uw administratie. Daarnaast stellen wij voor u de jaarrekening samen en verzorgen wij de fiscale aangiftes voor de BTW , IB (inkomstenbelasting) en indien nodig VPB (vennootschapsbelasting). En deze aangiftes verstuurt u na uw goedkeuring naar de Belastingdienst vanuit uw luie stoel via uw smartphone of tablet. 

Voordelen van onze dienstverlening:

  • Uw administratie bijna volledig geautomatiseerd middels online systemen.
  • Financieel inzicht in uw bedrijf op elk moment dat ú dat wenst.
  • Deskundige ondersteuning op afstand.
  • Kostenbesparing door zelf uw administratie te doen (vanuit kantoor of thuis).
  • Vóóraf inzicht in de kosten van onze dienstverlening.
  • Als uw bedrijf en dus uw administratie groeit, groeit uw financiële systeem met u mee.
  • U hoeft géén back-up meer te maken van uw financiële systeem en u hoeft niet te investeren in software. Dit alles zit in uw maandabonnement.
  • Een accountant voor het opstellen van uw jaarrekening of het doen van fiscale aangiftes heeft u niet meer nodig.

Maar er is meer! Heeft u bijvoorbeeld ook het gevoel dat u meer verdiende toen u nog alleen was dan nu met al uw personeel? Kijk dan hier eens naar wat wij met onze dienstverlening nog meer voor u kunnen betekenen.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Aangezien we altijd kijken naar uw specifieke behoefte kunnen we hier uiteraard geen bedragen noemen. Bent u geïnteresseerd neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn er van overtuigd dat we u een concurrerend aanbod kunnen doen vergeleken met andere financieel-/administratieve dienstverleners.

29
jun
Zo blijft u op koers!
U bent op vakantie (geweest) maar uw bedrijf laat u niet los. Sterker nog, u hoofd raakt lekker leeg en daardoor komt ruimte voor nieuwe plannen.
Lees verder ››

Veelgestelde vragen

Er worden ons veel vragen gesteld. Een overzicht van deze vragen met daarbij de antwoorden hebben wij voor u in onze website verwerkt.

Bekijk alle vragen ››

“Stuurt u nog steeds op de bankrekening van uw bedrijf?”

Copyright © Coadit 2024   |   Webdesign & CMS : BIG FAT Internet